Notícies

Dia Internacional de les Treballadores de la Llar

El dia 6 d’abril es va celebrar al Parc del Migdia (Girona) el Dia Internacional de les Empleades de la llar i les Cures dins de les Jornades de organitzades per la nostra plataforma. 

Va ser una oportunitat important per reconèixer la tasca essencial que exerceixen aquestes treballadores en les nostres comunitats. La seva dedicació i compromís són fonamentals pel  benestar de les nostres famílies i el funcionament de les nostres llars.

Durant la celebració es van programar diferents activitats per destacar la importància d’aquest sector i per a reflexionar sobre els desafiaments que afronten les empleades de la llar i les cures. 

La gran participació va ser de un gran valor per a nosaltres, ja que va reflectir un compromís compartit amb la dignitat i els drets de les empleades de la llar i les cures. A més, l’assistència en aquest esdeveniment va contribuir significativament a la difusió  d’informació important  i a l’impuls de polítiques públiques més inclusives i equitatives. 

Va ser una trobada per celebrar i reivindicar els drets de les treballadores familiars i la neteja de la llar on també es va fer entrega dels certificats d’assoliment a les participants de la formació E-cures de Salt, Girona, Olot, Banyoles i Figueres. 

Un acte on tampoc va faltar la música, piscolabis compartit i punts d’informació sobre diversos temes relacionats amb els drets laborals, estrangeria i les cures per acabar la jornada.